Головного лікаря одеського онкодиспансера звільнили через дивний тендер із закупівлі томографа

Головного лікаря одеського онкодиспансера звільнили через дивний тендер із закупівлі томографа.

Головного лікаря одеського онкодиспансера звільнили через дивний тендер із закупівлі томографа. Фото: cpi.org.ua

Події
12 вересня 2023 09:02

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер замінив головного лікаря "Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру Одеської обласної ради" через сумнівний тендер. Про це він розповів під час зустрічі з журналістами щодо перебування 100 днів на посаді, повідомляє Центр публічних розслідувань.

"8 вересня я змінив там головного лікаря. Новий виконувач обов'язків спочатку повинен розібратися в ситуації", – зазначив Кіпер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, до цього кроку він вдався через сумнівний тендер про придбання томографа майже на 23 мільйони гривень із компанією Алконт-Сервіс. А тендер, незважаючи на наявність інших охочих до участі, провели під час відкритих торгів з особливостями і лише з одним учасником. Проте тендер на закупівлю томографа було скасовано після резонансу.

Нагадаємо, раніше Одеська мерія скасувала скандальний тендер на закупівлю декоративних рослин на суму близько шести мільйонів гривень, але оголосила практично аналогічний. Приводом для скасування став лист департаменту стратегічних розслідувань обласної поліції, направлений директору "Міськзелентресту" Віталію Раскидному.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах