Жорстке вбивство собаки на Черьомушках: у поліції порушили справу

Жорстке вбивство собаки на Черьомушках: у поліції завели справу.

Жорстке вбивство собаки на Черьомушках: у поліції завели справу. Фото: interfax.com.ua

Події
12 вересня 2023 16:14

За фактом жорстокого поводження з собакою на Черьомушках одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції на Одещині.

У поліції уточнили, що подія сталася увечері 11 вересня на вулиці Героїв Крут, що в Хаджибейському районі міста, біля місцевого ринку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини першої статті 299 Кримінального кодексу. Про жорстоке поводження з тваринами правоохоронців розповіла очевидець.

Попередньо встановили, що невідомий чоловік завдав кількох ударів ножем у область шиї тварини. А коли перехожі намагалися зупинити протиправні дії зловмисника, той втік. Від отриманих травм собака померла. У рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1, правоохоронці встановлюватимуть всі обставини події, а також особу правопорушника.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах