Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі

Нічна атака на Одещині 13 вересня: в якому стані постраждалі.

Нічна атака на Одещині 13 вересня: в якому стані постраждалі. Фото: gp.gov.ua

Події
13 вересня 2023 09:49

Став відомий стан постраждалих внаслідок нічної російської атаки на Одеську область 13 вересня. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Усього внаслідок нальотів російських ударних дронів на Ізмаїльський район постраждали семеро цивільних осіб, з яких шість водіїв та один місцевий. Шість чоловік у Рені та один в Ізмаїлі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Двоє чоловіків з Рені перебувають у тяжкому стані, у палаті інтенсивної терапії. Сьогодні їх транспортують до Одеси. Четверо інших у стані середньої тяжкості, продовжують лікування у Рені. Потерпілому з Ізмаїла надали медичну допомогу у лікарні. Нині чоловік уже вдома.

Як повідомляє офіс Генпрокурора, При процесуальному керівництві Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Пошкоджено об'єкти припортової та цивільної інфраструктури, стоянку вантажного автотранспорту. Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу.

  • Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі фото
  • Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі фото 1
  • Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі фото 2
  • Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі фото 3

Подробиці нічної атаки на Одещині: в якому стані постраждалі фото


Усі фото: gp.gov.ua

Нагадаємо, що протягом чотирьох з половиною години вночі ворог атакував південь Одеської області ударними дронами. Він цілив по цивільній інфраструктурі Подунав'я. Декілька груп ударних дронів направили Ізмаїльським районом. 32 БпЛА типу "Shahed-131/136" збили сили протиповітряної оборони. Потраплянням припортовою інфраструктурою пошкоджено нежитлові будівлі, утворилася пожежа на стоянці вантажного автотранспорту. Вогонь оперативно ліквідували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах