Справа про заволодіння аеропортом "Одеса": бізнесменові призначили заставу понад 120 мільйонів

Справа про заволодіння аеропортом "Одеса": бізнесменові призначили заставу понад 120 мільйонів - фото

Справа про заволодіння аеропортом "Одеса": бізнесменові призначили заставу понад 120 мільйонів - фото

Події
14 вересня 2023 08:22

Ще одному організатору схеми із заволодіння аеропортом "Одеса" та доходом від його діяльності обрали запобіжний захід. Відомого бізнесмена відправили під варту з можливістю внесення застави майже 121 мільйон гривень. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Крім внесення застави, бізнесмен носитиме електронний браслет і прибуватиме на допити на першу вимогу детективів, прокурорів або суду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначає Центр публічних розслідувань, йдеться про Олександра Грановського.

Раніше суд обрав запобіжний захід ще одному одеському бізнесмену, який брав участь у цій схемі – Борису Кауфману. Суд частково задовольнив клопотання прокурорів та ув'язнив його під варту з можливістю внести заставу у розмірі 268,4 мільйонів гривень.

29 серпня п'ятьом фігурантам оголосили про підозру в заволодінні майном КП "Міжнародний аеропорт "Одеса" вартістю 118 мільярдів гривень та доходом від його десятирічної діяльності у розмірі понад 2,5 мільярда гривень.

Серед підозрюваних – колишній міський голова Одеси Олексій Костусєв, його заступник, колишній гендиректор ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" та два відомі бізнесмени.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах