Любовна драма: в Одесі чоловік напав із ножем на співмешканця своєї екс-дружини та мало не вбив його

Любовна драма: в Одесі чоловік напав із ножем на співмешканця своєї екс-дружини та мало не вбив його.

Любовна драма: в Одесі чоловік напав із ножем на співмешканця своєї екс-дружини та мало не вбив його. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 вересня 2023 13:25

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який напав із ножем на співмешканця своєї колишньої дружини. Одесит завдав йому проникаючого ножового поранення черевної порожнини. Потерпілого госпіталізували до лікаря, а правопорушника затримали та повідомили йому про підозру. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Подія сталася на вулиці Героїв Крут. Чоловіки 43-х і 45-ти років раніше неодноразово конфліктували, бо колишня громадянська дружина молодшого за віком одесита пішла від нього, а згодом стала жити з іншим.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Того вечора нетверезий зловмисник на ґрунті ревнощів спрямував свій гнів на суперника. Дочекавшись пари в під'їзді будинку, він влаштував сварку, що точилася вже на вулиці. У ході конфлікту зловмисник дістав ножа, вдарив їм опонента в живіт і втік. Жінка одразу зателефонувала медикам. Лікарі відвезли потерпілого до лікарні та повідомили про все поліцію. Копи невдовзі затримали зловмисника та вилучили ніж, який подався на експертизу.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя на момент заподіяння. Підозрюваного затримали. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах