На Одещині затримали групу ухилянтів та організатора незаконного переправлення

На Одещині затримали групу ухилянтів та організатора незаконного переправлення.

На Одещині затримали групу ухилянтів та організатора незаконного переправлення. Фото: facebook.com/Izmpz

Події
14 вересня 2023 19:31

Прикордонники Ізмаїльського загону затримали неподалік села Кубей Одеської області організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон та чотирьох чоловіків призовного віку. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Згідно з домовленістю, ділок мав доставити до державного кордону своїм автомобілем мешканців Запоріжжя, Харківської, Одеської та Херсонської областей. За таку послугу кожен із ухилянтів мав заплатити йому три тисячі доларів США.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі організатора вже затримали. У межах кримінального провадження проводять слідчі дії.

На чотирьох призовників склали протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Крім того, цієї ж ночі прикордонний наряд затримав на цьому напрямку ще двох ухилянтів із Сумської та Полтавської областей. На порушників склали відповідні адміністративні протоколи.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники Ізмаїльського загону затримали на державному кордоні поблизу села Нові Трояни трьох ухилянтів із Донецької, Житомирської та Кіровоградської областей. Затримані порушники намагалися під покровом ночі потрапити до Молдови.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах