Одесит посварився зі знайомим на вечірці, побив його та закрив у багажнику на кілька годин

Одесит посварився зі знайомим на вечірці, побив його та закрив у багажнику на кілька годин.

Одесит посварився зі знайомим на вечірці, побив його та закрив у багажнику на кілька годин. Фото: od.npu.gov.ua

Події
15 вересня 2023 08:20

Поліцейські затримали 43-річного одесита за підозрою у викраденні та незаконному позбавленні волі. Про це повідомляє пресслужба Наполіції на Одещині.

Зловмисник побив, зв'язав та змусив 22-річного знайомого залізти до багажного відділення автомобіля, де він провів понад дві години. За це порушнику загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 11 вересня близько п'ятої години вечора на території одного із приватних домоволодінь у селищі Лиманка, де компанія святкувала день народження господаря будинку. Викликаюча поведінка 22-річного учасника свята, що зламала мікшерний пульт, викликала невдоволення одного з гостей, тому він вирішив провчити його. Зловмисник вийшов з останнім у двір, де завдав кілька ударів по обличчю та тулубу та пляшкою вдарив по голові. Цього йому виявилося мало і він, погрожуючи застосуванням фізичної сили, вивів молодика на вулицю, зв'язав йому руки ліпкою стрічкою і змусив залізти в багажник легковика-універсала, на якому приїхав, сів за кермо і поїхав до міста.

На вулиці Іцхака Рабіна зловмисник залишив машину з "в'язнем" у багажному відділенні неподалік свого будинку, а сам вирушив додому. Переляканий молодик кілька годин лежав мовчки, а потім ногою розбив бічне скло автомобіля і почав кликати на допомогу. Незабаром його почули перехожі, які й повідомили про подію поліції. Вже наступного дня оперативники територіального підрозділу поліції встановили особу правопорушника, яким виявився 43-річний одесит, та затримали його.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному позбавленні волі та викраденні людини, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах