В Одесі відновили рух трьох трамвайних маршрутів: яких саме

В Одесі відновили рух трьох трамвайних маршрутів: яких саме.

В Одесі відновили рух трьох трамвайних маршрутів: яких саме. Фото: traffic.od.ua

Події
17 вересня 2023 11:20

В Одесі в повному обсязі відновили рух трамвайних маршрутів №7, №13 та №27. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Одесміськелектротранс".

Раніше через прорив водопроводу на площі Толбухіна трамвайний маршрут №7 курсував лише до другої станції Люстдорфської дороги, а трамвайні маршрути №13 та №27 тимчасово повністю призупинили роботу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, в Одесі з 6 вересня перестали курсувати трамвайні маршрути №5, №17 та №28. Такі незручності пов'язані з реконструкцією перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської: біля кінотеатру "Батьківщина" відбуваються роботи із заміни рейок, через що проїзд перекритий. Орієнтовно завершити реконструкцію та знову запустити трамваї планують до 20 жовтня.

Також Vgorode повідомляв про те, що в Одесі випустили перший трамвай із кондиціюванням не лише кабіни водія, а й салону. Ексклюзивний трамвай працює на маршруті "Північ – Південь" з 12 вересня. У планах комунального підприємства "Одесміськелектротранс" випустити як мінімум ще два подібні вагони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах