Вночі над Одеською областю збили 11 безпілотників: куди потрапили окупанти (оновлено)

Вночі над Одеською областю збили 11 безпілотників: куди потрапили окупанти.

Вночі над Одеською областю збили 11 безпілотників: куди потрапили окупанти. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 вересня 2023 09:13

Минулої ночі, 18 вересня, над Одеською областю збили 11 безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136/131. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Знову під ударом було Подунав'я. Зафіксували попадання до рекреаційної інфраструктури Вилківської громади. Через це виникла пожежа, яку оперативно загасили. Інформація про постраждалих не надходила.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом Росія атакувала південні регіони кількома хвилями ударних дронів. Загалом там збили 18 безпілотників, з яких також п'ять над Миколаївською областю та два над Кіровоградською. На щастя, у цих регіонах також обійшлося без потерпілих.

Нагадаємо, що минулої ночі було чотири хвилі повітряних тривог. За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по цивільній інфраструктурі нашого регіону. Також ворог направив Україною безпілотники типу Shahed-136/131. На щастя, працювала наша система ППО.

Оновлено:

Російські окупанти потрапили по аграрному підприємству у регіоні. Зафіксовано попадання ворожих ракет територією цивільного аграрного підприємства в Одеській області.

На місці працювали рятувальники. Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер зазначив, що пошкоджено сільськогосподарську інфраструктуру: угіддя та зерносховища. Постраждалих немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах