Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині

Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині.

Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині. Фото: facebook.com/Людмила Прокопечко

Події
19 вересня 2023 17:09

Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині. Про це розповіли у пресслужбі Доброславської громади.

"Цей чудовий подарунок - 100 кущів деревоподібних півонів - наша громада отримала сьогодні від прекрасної людини - Бориса Григоровича Айзенберга. Вирощування рослин, створення прекрасних паркових зон, ландшафтний дизайн - це улюблена справа всього життя сім'ї Айзенбергів. був син Бориса Григоровича – Борис, який загинув у липні цього року, захищаючи Україну від рашистського нашестя Як пам'ять про Героя, на Алеї Дружби в Доброславі зростають подаровані ним катальпи, а тепер зростатимуть і півонії. подяка та низький уклін Борису Григоровичу та його дружині пані Наталі, яка виховала такого Сина", – розповіла голова громади Людмила Прокопечко

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 13 липня біля села Біла Гора Донецької області загинув капітан четвертого стрілецького батальйону 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Борис Айзенберг. У мирному житті Борис садив дерева та займався будівництвом. Навіть на фронті він збирав гербарій та малював аквареллю. Одеса пам'ятає, як він подарував і сам висаджував золотисті ясені та клени біля Художнього музею разом із Олександром Ройтбурдом.

"Йому було за 50 і, напевно, він спокійно міг посидіти на службі десь у тилу, але пішов захищати Україну і до останнього був на нулі зі своїми хлопцями. Ви коли проходите Києвом біля Опери та Одеси біля Художнього, нагадуйте про Бориса і всіх, хто нас захищає. Сакури, що ростуть біля Опери у Києві, приїхали з-під Одеси. З дендрарію з Фонтанки, який належав командиру роти нашої 28-ї бригади Борису Айзенбергу", - написала журналістка Балаба.

Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині.Батько загиблого захисника подарував півонії громаді на Одещині. Фото: facebook.com/Людмила Прокопечко

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах