574-й день війни: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні.

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28mechanizedbrigade

Події
20 вересня 2023 07:58

Ніч з 19 на 20 вересня на Одещині пройшла без сигналів повітряних тривог та без обстрілів.

Речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук розповів, що одні кораблі РФ виводить подалі в море, інші ховає біля Новоросійська.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіла начальниця координаційного прес-центру сил оборони півдня Наталія Гуменюк, окупаційні сили найчастіше застосовують бойову авіацію, оскільки не можуть зрозуміти, на якому напрямі очікувати на активізацію захисників.

В останні дні ЗС РФ на півдні країни застосовують до десяти керованих авіаційних бомб, які запускають у напрямку до Берислава Херсонської області.

Нагадаємо, що з порту "Чорноморськ" на Одещині з трьома тисячами тонн пшениці вийшло судно RESILIENT AFRICA. Воно рухається у напрямку Босфору. Це перший із двох суден, які зайшли в порт Чорноморськ минулого тижня за встановленим ВМС ЗСУ тимчасовим коридором для цивільних судів. Друге судно знаходиться у порту під завантаженням української пшениці для Єгипту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах