В Одесі скасували тендер на закупівлю дерев, а 120 мільйонів направить військовим

В Одесі скасували тендер на закупівлю дерев, а 120 мільйонів направить військовим.

В Одесі скасували тендер на закупівлю дерев, а 120 мільйонів направить військовим. Фото Олександри Дедюліної

Події
22 вересня 2023 12:55

В Одесі скасували тендер на закупівлю дерев за шість мільйонів гривень, а 120 мільйонів направлять до ЗСУ. Про це повідомляє голова комісії Олексій Потапський.

Так, під час засідання бюджетної комісії 21 вересня гроші на тендер на закупівлю декоративних дерев остаточно скасували. За це рішення голосували усі члени комісії. Крім цього, комісія проголосувала за виділення на ЗСУ додатково 120 мільйонів на закупівлю безпілотників, антидронових рушниць, автотранспорту, спецтехніки, ліків для військового шпиталю та багато іншого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі очікується допомога госпіталю: кошти на ліки та 16 мільйонів на ремонт приймального відділення.

Однак скасувати перший транш у розмірі 10 млн гривень зі 106 млн на ремонт Київського суду не вийшло, оскільки за скасування проголосували лише три члени комісії. У зв'язку з цим волонтери та небайдужі одесити продовжать пікет біля мерії вже 23 вересня.

"Суд знову провалили. Тому я знову офіційно заявляю. Якщо не вдалося вас переконати пікетами біля будівлі мерії, я зі своїм пікетом вийду вже в будівлю суду і стану під екскваторами. Закопати навіть 10 млн у землю не дамо. Обіцяли після війни? з необхідними умовами після війни. Ніхто не проти. Але наразі закопувати 10 млн у землю просто повне безглуздя", - написала голова волонтерської організації "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах