На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови

На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови.

На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови. Фото: od.npu.gov.ua

Події
24 вересня 2023 08:17

Одеські поліцейські розслідують обставини ДТП на автодорозі сполученням Балта – Криве, у якому корова придавила жінку. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, внаслідок аварії постраждала 34-річна жінка. Про її госпіталізацію правоохоронцям повідомили лікарів швидкої допомоги. Поліцейські попередньо встановили, що 22 вересня, близько шостої години ранку водій автомобіля BMW-X5, рухаючись у межах села Познанка-1 Любашівської ОТГ, не оцінив дорожню обстановку і наїхала на одну з корів, що йшли стадом проїжджою частиною вулиці. Тварина не постраждала, але не втрималася і впала, придавивши вагою свого тіла перехожу, що йшла біля неї. За кілька годин жінці стало погано та її каретою швидкої медичної допомоги відвезли до лікарні. Постраждалій діагностували перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Особу водія поліцейські встановили протягом кількох годин. Ним виявився 61-річний мешканець Балти. Поліцейським він пояснив, що залишив місце події лише після того, як жінка його запевнила, що з нею все гаразд. За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини першої статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження машину помістили на арештмайданчик, призначено судові експертизи, у тому числі перевірку водія на стан сп'яніння. Усі обставини події встановлюються.

  • На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови фото
  • На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови фото 1
  • На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови фото 2

На Одещині сталася незвичайна ДТП за участю корови фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах