Росія скинула на острів Зміїний чотири керовані авіабомби

Росія сюросила на острів Зміїний чотири керовані авіабомби.

Росія сюросила на острів Зміїний чотири керовані авіабомби. Фото: usm.media

Події
24 вересня 2023 10:37

За добу, з 23 на 24 вересня, російська армія тричі застосовувала авіацію у напрямку острова Зміїний на Одещині, скинувши чотири керовані авіабомби. Про це повідомляють у Силах оборони півдня Одещини.

"Корабельне угруповання ворожого нефлоту розгорнуто у кількості восьми одиниць у Чорному та одній – в Азовському морях", – повідомляють військові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ракетоносії, які виходили вчора на чергування, звечора заведено до пунктів базування. Але рівень ракетної загрози залишається високим.

Нагадаємо, що ніч з 23 на 24 вересня на Одещині пройшла без сигналу повітряної тривоги і без обстрілів. Ситуація у регіоні спокійна. Станом на 23 вересня, за даними ВМС, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебували чотири ворожі кораблі. Серед них один із них носій "Калібрів" із загальним залпом у вісім ракет.

А із трьох суден, які скористалися тимчасовими коридорами, встановленими Військово-морськими силами Збройних сил України, два досягли Чорноморських портів. Балкери YING HAO 01 та AZARA знаходяться в порту "Південний".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах