На Одещині троє підлітків розважалися та танцювали на Алеї Слави загиблим Героям

На Одещині троє підлітків розважалися та танцювали на Алеї Слави загиблим Героям.

На Одещині троє підлітків розважалися та танцювали на Алеї Слави загиблим Героям. Фото ілюстративне: trassae95.com

Події
26 вересня 2023 23:30

У селищі міського типу Іванівка Одеської області троє неповнолітніх розважалися на Алеї Слави полеглим бійцям. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Відео, на якому підлітки, гуляючи пам'ятним місцем, обговорювали можливість справити там природну потребу, танцювали та розважалися, поліцейські виявили під час моніторингу інтернет-мережі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Зазначену інформацію зареєстрували в установленому порядку в територіальному підрозділі поліції. Під час перевірки поліцейські встановили час зйомки, яка була проведена 23 вересня близько 20:00, та трьох її неповнолітніх учасників – двох дівчат та хлопця. Поліцейські опитали порушників, а також провели з ними та їхніми батьками профілактичну бесіду щодо недопущення такої поведінки в майбутньому.

Відносно двох дівчат правоохоронці склали та направили до суду для розгляду по суті та вирішення питання щодо накладення адміністративного стягнення протоколи за статтею 173 ("Дрібне хуліганство") Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також поліцейські перевіряють факт можливого порушення працівниками одного із торгових закладів селища правил торгівлі алкогольними напоями, тобто продажу їх особам, які не досягли 18-річного віку. У разі підтвердження цього факту щодо порушників складуть матеріали за статтею 156 ("Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами") Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах