В Одесі трамвай наїхав на жінку похилого віку

В Одесі трамвай наїхав на жінку похилого віку.

В Одесі трамвай наїхав на жінку похилого віку. Фото ілюстративне: facebook.com/kp.oget

Події
27 вересня 2023 16:46

27 вересня об 11:23 вагон трамвайного маршруту №21 під час від'їзду від зупинки "Прохоровський провулок" наїхав на жінку-пішохода. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Одесміськелектротранс".

Так, після виходу з вагону жінка похилого віку залишилася на проїжджій частині дороги. Жінка-водій трамвая зачинила двері та почала рух на зелене світло світлофора. У цей момент пішохід спробувала перейти дорогу перед вагоном, що вже їхав. Водій застосувала екстрене гальмування, проте уникнути зіткнення не вдалося.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Постраждала жінка жива. Її доправили до лікарні. На даний момент рух трамвая №21 тимчасово припинено.

Нагадаємо, 25 вересня у селі Усатове зіткнулися легковий автомобіль Lexus та позашляховик Volvo. Унаслідок цього ДТП постраждали водій VOLVO, двоє його дітей віком сім та вісім років, а також чотирирічний син жінки, яка була за кермом Lexus. Усіх постраждалих доправили до лікарні.

Також ми писали про те, що на вихідних, 23 та 24 вересня, на Одещині в ДТП загинули дві жінки: водій легкового автомобіля, що зіткнувся з позашляховиком, та пішохід, яка потрапила під тягач із напівпричепом.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах