У Київському районі Одеси спалахнула суха трава: вогонь зачепив п'ять житлових будинків

У Київському районі Одеси спалахнула суха трава: вогонь зачепив п'ять житлових будинків.

У Київському районі Одеси спалахнула суха трава: вогонь зачепив п'ять житлових будинків. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
27 вересня 2023 21:19

27 вересня у Київському районі Одеси спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, до Служби порятунку Одеської області надійшло повідомлення про спалах сухої рослинності. Прибувши на місце виклику, рятувальники виявили, що горить суха трава поблизу житлових будинків та є загроза розповсюдження вогню на житловий сектор.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Пожежники робили все можливе, щоб не дати розповсюдитися полумʼю на будівлі, проте гасіння пожежі ускладнювалося сильними поривами вітру та відсутністю поблизу джерел води. Вогонь перекинувся на п'ять будівель житлового сектора, ще понад сотню будівель вдалося врятувати.

Представники ДСНС боролися з вогнем понад чотири години. У гасінні вогню їм підручними засобами допомагали співробітники поліції, які прибули на місце пожежі.

Відео: facebook.com/DSNSODE

Ймовірно, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем невстановленою особою. У ліквідації займання брали участь 43 рятувальники та 11 одиниць пожежної техніки. Розвідку пожежі здійснювали за допомогою дрону.

Рятувальники вкотре закликають одеситів бути свідомими та обережними, а також підкреслюють, що спалювання сухої рослинності призводить до великого лиха, завдає численних збитків, а іноді й забирає життя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах