Апеляційна палата ВАКС залишила одеського бізнесмена Кауфмана під вартою

Апеляційна палата ВАКС залишила одеського бізнесмена Кауфмана під вартою.

Апеляційна палата ВАКС залишила одеського бізнесмена Кауфмана під вартою. Фото: t.me/fuckcorruption

Події
27 вересня 2023 21:55

Апеляційна палата ВАКС залишила одеського бізнесмена Бориса Кауфмана, якого підозрюють у незаконному заволодінні аеропортом "Одеса" та двома з половиною мільярдами гривень доходу від діяльності цього майнового комплексу, під арештом. Про це 27 вересня повідомили у пресслужбі Центру протидії корупції.

Апеляція відмовилася задовольнити позов захисників бізнесмена та залишила його під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 268 мільйонів 400 тисяч гривень. Таке рішення ухвалили судді Андрій Никифоров, Олег Павлишин та Валерія Чорна.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 7 вересня слідчий суддя ВАКС Олег Федоров обрав одеському бізнесмену запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 29 жовтня включно. Кауфмана взяли під варту в залі суду. Він може вийти із СІЗО у разі внесення застави у розмірі 268 мільйонів 400 тисяч гривень.

Загалом про підозру в незаконному заволодінні Міжнародним аеропортом "Одеса" повідомили п'ятьом особам: колишньому міському голові Одеси Олексію Костусєву, його заступнику, керівнику одного з товариств з обмеженою відповідальністю та двом відомим у регіоні бізнесменам – Борису Кауфману та Олександру Боруховичу.

До спільника Кауфмана Боруховича ВАКС застосував заставу у розмірі 120 мільйонів 780 тисяч гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах