За добу ворог скинув на острів Зміїний Одеської області три авіабомби

За добу ворог скинув на острів Зміїний Одеської області три авіабомби.

За добу ворог скинув на острів Зміїний Одеської області три авіабомби. Фото: telagraph.com.ua

Події
30 вересня 2023 11:20

Протягом доби 29 вересня ворог двічі спрямовував тактичну авіацію до Зміїного та випустив на острів три керовані авіабомби. Про це повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України.

Також увечері 29 вересня сили протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищили безпілотник оперативно-тактичного рівня, що курсував у напрямку острова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Станом на 09:29 30 вересня корабельне угруповання ворога в акваторії Чорного моря складається із 16 кораблів. На бойовому чергуванні перебувають два фрегати – надводні ракетоносії, споряджені 16 ракетами типу "Калібр".

Нагадаємо, в ніч проти 30 вересня російські окупанти випустили по Україні 40 ударних БпЛА типу Shahed-131/136. 30 дронів вдалося знищити: шість із них збили над Одеською областю, зокрема, два безпілотники ліквідували бійці підрозділу Військово-Морських Сил ЗС України. За словами голови пресцентру сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, основною метою ворога, як і раніше, залишається Подунав'я, а також об'єкти критичної та іншої важливої інфраструктури, ураження якої може суттєво нашкодити економіці регіону.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах