На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю

На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю.

На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
30 вересня 2023 20:35

29 вересня у селі Нерушай Татарбунарської громади рятувальники встановили пам'ятну дошку на будинку, де мешкав піротехнік Святослав Додон, який загинув під час розмінування міста Снігурівка Миколаївської області. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Також на честь Героя одна з вулиць у його рідному селі тепер має назву "Святослава Додона".

На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю.На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю. Фото: facebook.com/DSNSODE

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про загибель піротехніка Святослава Додона стало відомо 24 листопада 2022 року. Чоловік підірвався на ворожій міні, внаслідок чого отримав смертельні поранення.

На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю.На Одещині відкрили меморіальну дошку загиблому піротехніку та назвали на його честь вулицю. Фото: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, 28 вересня у селі Плахтіївка попрощалися із 44-річним військовим Олегом Сухарським. У загиблого бійця залишилися дружина та двоє дітей. Також на фронті обірвалися життя бійців 126 окремої бригади територіальної оборони міста Одеса Валерія Земфірова 1986 року народження та Олександра Новікова 2001 року народження.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну, її Незалежність, територіальну цілісність та мирне майбутнє кожного українця!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах