У Херсоні від ракетного удару загинув військовослужбовець із Одеської області

У Херсоні від ракетного удару загинув військовослужбовець із Одеської області.

У Херсоні від ракетного удару загинув військовослужбовець із Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Доброславської селищної ради

Події
01 жовтня 2023 17:36

Від ворожої ракети в зоні бойових дій у місті Херсон загинув військовослужбовець ЗСУ із села Старі Шомполи Одеської області Василь Кузнецов 1978 року народження. Про це повідомили у пресслужбі Доброславської селищної ради.

Після початку повномасштабної війни чоловік пішов на фронт добровольцем. За час служби він встиг отримати почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест" та медаль "Ветеран війни – учасник бойових дій".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Без батька залишилося четверо дітей. Прощання з Героєм відбудеться 2 жовтня о 10:00 у селі Старі Шомполи за адресою: вулиця Зелена, 21. Усіх небайдужих громадян просять приєднатися до живого коридору, щоби вшанувати пам'ять воїна.

Нагадаємо, у селі Нерушай Татарбунарського району Одеської області встановили меморіальну дошку на будинку, де жив піротехнік Святослав Додон, який загинув під час розмінування міста Снігурівка. Також на честь Героя назвали одну із вулиць.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах