На Одещині у штучній водоймі виявили тіла двох підлітків

На Одещині у штучній водоймі виявили тіла двох підлітків.

На Одещині у штучній водоймі виявили тіла двох підлітків. Фото: od.npu.gov.ua

Події
02 жовтня 2023 14:52

У селі Вигода Одеської області поліцейські з рятувальниками виявили у штучній водоймі тіла двох підлітків, які вважалися зниклими безвісти. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Два 13-річні хлопчики пішли з дому вдень 1 жовтня і не повернулися. Батьки намагалися розшукати синів самостійно, сподівалися, що хлопці кудись поїхали, бо їх бачили біля залізниці. За допомогою до правоохоронців звернулися лише після того, як охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань виявив одяг одного із підлітків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поліцейські з рятувальниками розгорнули у селі Березань пошукову операцію. За кілька годин водолази дістали з дна басейну обох дітей без ознак життя.

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

Попередньою причиною смерті дітей стало потоплення. У рамках провадження, розпочатого слідчими за частиною першою статті 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України, тіла дітей направлять на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

"Чи можна було запобігти цій трагедії, важко зараз сказати, та хочу наголосити, закликати, достукатися до всіх – постійно тримайте зв’язок з дітьми, домовляйтеся з ними, де вони будуть проводити час, де їх шукати, якщо раптом пропаде з ними зв’язок. І якщо вони не повернулися вчасно додому, не зволікайте, а відразу дзвоніть у поліцію за номером «102»", – закликав громадян начальник сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції №2 Олександр Маренченко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах