В Одесі неповнолітній побив та прив'язав до батареї орендодавця

В Одесі неповнолітній побив та прив'язав до батареї орендодавця.

В Одесі неповнолітній побив та прив'язав до батареї орендодавця. Фото: od.npu.gov.ua

Події
03 жовтня 2023 14:35

Одеські поліцейські затримали неповнолітнього хлопця, котрий незаконно позбавив волі чоловіка, у якого орендував квартиру. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

До Одеси 17-річний мешканець іншої області приїхав у пошуках роботи. Кілька днів він винаймав кімнату у 51-річного одесита, проте згодом, усвідомивши, що життя на новому місці не залагодилося, вирішив з'їхати і зажадав у орендаря повернути заставу. Одесит був не проти повернення коштів, проте гроші він на той момент уже витратив, тому виникла сварка, яка переросла у з'ясування стосунків та взаємні образи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У результаті незадоволений квартирант ударив орендаря, а після того, як чоловік упав, прив'язав його зі зв'язаними руками та ногами до батареї, закрив квартиру та втік на вокзал.

В Одесі неповнолітній побив та прив'язав до батареї орендодавця.В Одесі неповнолітній побив та прив'язав до батареї орендодавця. Фото: od.npu.gov.ua

Через дві години після події постраждалий зумів трохи послабити пута і почав кликати на допомогу. Крики чоловіка почули з вулиці перехожі – саме вони викликали поліцію. Правоохоронці звільнили потерпілого, а за кілька годин затримали в місті Подільськ порушника.

Фігуранту повідомили про підозру за частиною першою статті 146 ("Незаконне позбавлення людини волі") Кримінального кодексу України. За скоєне хлопцю загрожує від трьох до п'яти років обмеження волі чи позбавлення волі на такий самий термін. Наразі триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах