На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух

На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух.

На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух. Фото: od.npu.gov.ua

Події
04 жовтня 2023 13:25

Автодорога Одеса – Рені частково перекрито після аварії. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

ДТП сталося сьогодні, 4 жовтня, близько 08:00, біля селища міського типу Сарата Білгород-Дністровського району. Там 25-річний житель Дніпропетровської області, керуючи вантажним автомобілем DAF з напівпричепом у напрямку до Одеси, зіткнувся з легковим автомобілем Opel Zafira, за кермом якого була 38-річна жителька Сарати. Зіткнення сталося через те, що водій Opel Zafira, виїжджаючи зі смуги для розгону, не надала переваги у русі вантажівці, яка рухалася в попутному напрямку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок ДТП постраждала водій легковика. Жінку доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні з травмами та забоями голови, переломами ребер та розривом легені. Також у неї відібрали біологічні зразки для перевірки на стан сп'яніння. Водій вантажівки не постраждав. Чоловіка вже перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що він був тверезий.

  • На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух фото
  • На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух фото 1
  • На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух фото 2
  • На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух фото 3

На трасі Одеса – Рені через ДТП частково перекрито рух фото

Фото: od.npu.gov.ua

На місці події працюють слідчі та поліцейські. Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

У рамках розпочатого виробництва транспортні засоби помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Поліцейські встановлюють повні обставини аварії та забезпечують рух транспорту, який на даний момент ускладнений.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах