На Одещині затримали учасників злочинної організації

На Одещині затримали учасників злочинної організації.

На Одещині затримали учасників злочинної організації. Фото: t.me/dsr_npu

Події
04 жовтня 2023 14:29

На Одещині повідомили про підозру "злодії у законі" та людям з його найближчого оточення. Про це повідомили у пресслужбі Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

За даними слідства, для контролю кримінального середовища в Одеській області "злодій у законі" на прізвисько "Лавасогли-Батумський" створив злочинну організацію, куди увійшли кримінальні злочинці з його найближчого оточення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Своїх представників він у різний період призначив так званими "наглядачами" за містами Чорноморськ та Ізмаїл, а також у місцях позбавлення волі. Саме вони відповідали за збирання та розподіл коштів, давали "дозвіл на роботу" злочинним групам, "кришували" незаконний бізнес, організовували злочинні збори, а на так званих "сходках" за участю свого лідера вирішували питання щодо координації злочинної діяльності.

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

У лютому поточного року "злодію в законі" та його п'ятьом "ставленикам" повідомили про підозру, а ще двох учасників злочинної організації затримали.

29 та 30 вересня сімом кримінальникам оголосили нові підозри. П'ятьом колишнім так званим "наглядачам" за Одеським СІЗО, за корпусом в ізоляторі, а також за містами Ізмаїл та Чорноморськ інкримінують участь у злочинній організації. Також трьох з них підозрюють у здирстві та незаконній діяльності з організації або проведення азартних ігор.

"Лавасогли-Батумському" та його довіреній особі – "кримінальному авторитету" – заочно повідомили про підозру у створенні злочинної організації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах