Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Українського театру

Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Українського театру.

Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Українського театру. Фото: hor.net.ua

Події
05 жовтня 2023 09:40

Одеська ОВА виділила понад сім із половиною мільйонів гривень на ремонт Українського театру, розташованого за адресою вулиця Пастера, 1.

Про це кореспондент Vgorode дізнався з тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель Prozorro.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Тендер із ремонту приміщень Українського музично-драматичного театру імені Василя Василька провів Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА. Закупівля відбулася без використання електронної системи. Переможцем аукціону стало ТОВ "Строй-Еліт". Договір із підрядником підписали 4 жовтня. Роботи, вартість яких оцінили у сім мільйонів 716 тисяч 141 гривню 49 копійок, планують завершити до кінця поточного року.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що в Одесі планують виділити понад 35 мільйонів гривень на капітальний ремонт та благоустрій території обласної клінічної лікарні, що розташована за адресою: вулиця Академіка Заболотного, 26. Аукціон відбудеться 5 жовтня, а виконати роботи його переможець  повинен буде до 1 травня 2024 року.

Нагадаємо, одесити вже понад місяць виходять на пікети проти витратних тендерів під час війни. Протестувальники вимагають у представників влади скасувати мільйонні закупівлі та спрямувати кошти з бюджету на потреби ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах