В Одесі планують майже за 12 мільйонів гривень відремонтувати зовнішнє освітлення обласної лікарні

В Одесі планують майже за 12 мільйонів гривень відремонтувати зовнішнє висвітлення обласної лікарні.

В Одесі планують майже за 12 мільйонів гривень відремонтувати зовнішнє висвітлення обласної лікарні. Фото: zaodessu.com.ua

Події
06 жовтня 2023 13:37

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА планує майже за 12 мільйонів гривень реконструювати зовнішні електромережі вуличного освітлення на території Одеської обласної клінічної лікарні, що розташована за адресою вулиця Академіка Заболотного, 26.

Про це Vgorode дізнався з тендеру, опублікованого на платформі державних закупівель Prozorro.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За 11 мільйонів 858 тисяч 167 гривень на території лікарні хочуть оновити кабельну лінію для зовнішнього освітлення, встановити понад 90 опор, змонтувати 116 світильників, відновити тротуар у місцях, де проводитимуть кабель, а також обрізати 20 дерев.

Торги відбудуться 9 жовтня. На виконання робіт переможець аукціону матиме час до 31 грудня поточного року.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що територію Одеської обласної лікарні планують відремонтувати майже за 35,5 мільйона гривень. За таку суму збираються облаштувати дороги, відремонтувати проїзди, парковки та тротуари, нанести розмітку та здійснити монтаж дрібних металоконструкцій.

Також ми писали, що Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Одеського академічного українського музично-драматичного театру імені Василя Василька.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах