В Одесі тіло померлої перепоховали без відома її родичів: інцидент розслідує поліція

В Одесі тіло померлої перепоховали без відома її родичів: інцидент розслідує поліція.

В Одесі тіло померлої перепоховали без відома її родичів: інцидент розслідує поліція. Фото ілюстративне: graty.me

Події
05 жовтня 2023 15:25

В Одесі тіло померлої жінки перепоховали, не повідомивши про це родичів покійної. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Так, 33-річна одеситка, яка нещодавно поховала свою матір на Західному цвинтарі, прийшовши на поминки, виявила на місці поховання могилу іншого чоловіка. Могилу своєї матері жінка відшукала на цьому ж цвинтарі, але в іншому місці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Правоохоронці відкрили провадження за ознаками статті 356 ("Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника") Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до трьох місяців.

На даний момент поліцейські встановлюють повні обставини події та причетних до неї осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах