На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області

На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області.

На Херсонщині загинув захисник України з Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Болградської районної державної адміністрації

Події
07 жовтня 2023 19:04

21 червня, захищаючи територіальну цілісність України, на Херсонщині загинув 29-річний мешканець села Владичень – молодший сержант Іван Сатарли. Про це повідомили у пресслужбі Болградської районної державної адміністрації.

Іван воював за Україну із 2014 року. У загиблого воїна залишилися батьки та кохана дівчина.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Прощання з Іваном Сатарли відбудеться 8 жовтня у його рідному селі Владичень. Усіх небайдужих громадян просять о 10:00 створити коридор пошани на останньому шляху бійця: вулицями Дунайська, Центральна та Тиха. Прощатимуться з воїном з 10:00 до 12:45 у його будинку на вулиці Озерна. О 13:00 пройде відспівування у церкві, а о 14:00 Героя поховають на місцевому цвинтарі.

Нагадаємо, 4 жовтня на Луганському напрямку під час виконання бойового завдання загинув 35-річний мешканець міста Кілія Роман Соболюк.

Також ми повідомляли про те, що 30 вересня, виконуючи службове завдання поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області, загинув 27-річний механік-водій мінометного взводу роти вогневої підтримки парашутно-десантного батальйону – солдат Василь Стратулат.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах