На Одещині управління водного господарства переплатило більше мільйона за паливо та електрику

На Одещині управління водного господарства переплатило понад мільйон за паливо та електрику.

На Одещині управління водного господарства переплатило понад мільйон за паливо та електрику. Фото ілюстративне: facebook.com/AuditOdesa

Події
08 жовтня 2023 16:25

На Одещині управління водного господарства переплатило понад мільйон за електрику та паливо. Про це повідомили у прес-службі Південного офісу Державної аудиторської служби України.

Так, у ході перевірки діяльності Кілійського міжрайонного управління водного господарства аудитори з'ясували, що фірма, яка забезпечує управління електроенергією, самовільно, не надавши жодних документів, змінила тариф. У результаті державна установа переплатила енергетикам понад 1,1 мільйона гривень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Така сама ситуація сталася при закупівлі паливно-мастильних матеріалів: постачальник безпідставно підвищив ціну, внаслідок чого управління переплатило більше 192 тисяч гривень.

Крім того, двом керівникам управління (колишньому та тому, який прийшов на заміну) за відсутності відповідного погодження органом вищого рівня безпідставно нарахували та виплатили премії на суму понад 110 тисяч гривень.

На чотирьох відповідальних посадових осіб Кілійського міжрайонного управління водного господарства склали протоколи за адміністративні правопорушення, а матеріали ревізії направили до Одеської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах