Стало відомо, хто відповідатиме за ЖКГ в Одесі замість Дмитра Жемана

Стало відомо, хто відповідатиме за ЖКГ в Одесі замість Дмитра Жемана.

Стало відомо, хто відповідатиме за ЖКГ в Одесі замість Дмитра Жемана. Фото: stopcor.org

Події
09 жовтня 2023 08:22

За житлово-комунальне господарство в Одесі замість Дмитра Жемана тимчасово відповідатиме Олександр Філатов. Відповідне розпорядження оприлюднила одеська мерія.

При цьому він відповідатиме за благоустрій міста, паливно-енергетичний комплекс, охорону навколишнього середовища та розвиток усіх видів екологічно чистого громадського електротранспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що Філатова призначили виконувати обов'язки заступника міського голови щодо діяльності виконавчих органів влади у грудні 2022 року. А у травні депутати погодили його кандидатуру як повноцінного заступника мера. Також він виконує обов'язки директора департаменту земельних ресурсів Одеської міської ради.

Дмитро Жеман звільнився наприкінці вересня – розпорядження підписали 29 вересня, а оприлюднили 3 жовтня 2023 року. У ньому йдеться, що воно сталося "за згодою сторін".

Сам Жеман у 2014 році став заступником директора "Міськелектротрансу". За півроку він очолив комунальне підприємство. У жовтні 2019 року обійняв посаду директора Департаменту міського господарства. У травні 2020-го Труханов призначив Жемана своїм заступником з питань ЖКГ, транспорту та екології.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах