На Одещині призначили нового голову патрульної поліції: хто ним став

На Одещині призначили нового голову патрульної поліції: хто ним став.

На Одещині призначили нового голову патрульної поліції: хто ним став. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
09 жовтня 2023 12:49

Сьогодні, 9 жовтня, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив нового керівника управління патрульної поліції на Одещині капітана поліції Руслана Рубана. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції регіону.

Руслан Рубан досі служив на посаді заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Я переконаний, що навички та здібності нового керівника управління, його відповідальність та готовність допомогти кожному це те, що забезпечить подальший розвиток патрульної поліції в Одеській області. Він уже зарекомендував себе справжнім лідером та професіоналом, переконаний, що він продовжить гідно нести службу на цій посади," – зазначив Олексій Білошицький.

Також Олексій Білошицький подякував за службу колишньому начальнику Дмитру Хмаруку, який доклав багато зусиль для розвитку управління та зміцнення підрозділу, зокрема під час воєнного стану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах