В Одесі оголосили про закінчення купального сезону

В Одесі оголосили про закінчення купального сезону

В Одесі оголосили про закінчення купального сезону Фото: t.me/odesacityofficial

Події
11 жовтня 2023 12:40

Температура морської води в морі поступово знижується до 18 градусів, купальний сезон завершується. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

"Я дякую жителям Одеси та області, а також гостям регіону за дотримання правил безпеки під час оздоровлення на офіційних пляжах. Комунальним службам, рятувальникам та бізнесу за підготовку, пильність та взаємодопомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Насамперед, дякуємо нашим військовим за цю можливість!

Сподіваємось, що наступний купальний сезон ми відкриємо вчасно, а не лише на оксамитовий період”, – розповів голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

Нагадаємо, що раніше до Одеси відвідали Захисники України, які отримали поранення та користуються інвалідними кріслами. Воїни відвідали інклюзивний пляж – єдиний в Україні. Так, інклюзивний пляж створили та відкрили у партнерстві з бізнесом ще до початку повномасштабного вторгнення в Україну, але сьогодні його актуальність значно зросла. Мер Одеси Геннадій Труханов пообіцяв, що надалі допомагатиме розвивати пляжі для людей із особливими потребами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах