Фермер з Одеської області зібрав 192 помідори з одного куща та встановив рекорд України

Фермер з Одеської області зібрав 192 помідори з одного куща та встановив рекорд України.

Фермер з Одеської області зібрав 192 помідори з одного куща та встановив рекорд України. Фото: gordonua.com

Події
12 жовтня 2023 11:26

Фермер із села Баштанівка Татарбунарського району Одеської області зібрав 192 помідори з одного куща та встановив рекорд України. Про це повідомляє керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Так, рекорд на найбільшу кількість томатів з одного куща побило фермерське господарство Стоянова. З першого куща зібрали 192 томати вагою понад сім кілограмів, з другого — 188 плодів вагою 8,5 кілограми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вєтрова уточнила, що попередній рекорд у цій номінації належить фермеру з Новоолексіївки Херсонської області. У 2017 році він зібрав з одного куща 165 помідорів загальною вагою 8,4 кілограми.

Нагадаємо, що 24-річний Євген Нотевський, випускник одеських ВНЗ, зміг стати дипломованим фахівцем з п'яти напрямків. 18 вересня Національний Реєстр Рекордів України зафіксував рекорд з номінації "Молодший українець, який одержав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні". Йдеться про рекорд серед чоловіків до 25 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах