На Одещині виявили занедбаний кар'єр із трупами тварин

На Одещині виявили занедбаний кар'єр із трупами тварин.

На Одещині виявили занедбаний кар'єр із трупами тварин. Фото: facebook.com/sw.dei

Події
12 жовтня 2023 15:32

У вересні на Одещині знайшли місце скидання трупів тварин та відходів забою тварин (кози, вівці тощо) у занедбаному кар'єрі на території Одеської області. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Як виявилося, на відстані орієнтовно п'яти метрів від кар'єру знаходиться ферма за утриманням та вирощуванням худоби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При повторному обстеженні території кар'єру у жовтні поточного року держінспектори встановили, що сюди продовжують скидати трупи тварин та відходів після їхнього забою. Щоб приховати скидання до кар'єру, все це присипали соломою.

До Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП на Одещині подали заяву про порушення вимог природоохоронного законодавства. Крім того, направили до Біляївської окружної прокуратури повідомлення про кримінальне правопорушення.

"Очікуємо на вжиття відповідних заходів правоохоронними органами щодо припинення такої діяльності, що завдає шкоди навколишньому середовищу, та притягнення винних осіб до відповідальності", – сказано у повідомленні служби.

На Одещині виявили занедбаний кар'єр із трупами тварин.На Одещині виявили занедбаний кар'єр із трупами тварин. Фото: facebook.com/sw.dei

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах