Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години

Одесити влаштували веселощі у клубі на Канатній під час комендантської години.

Одесити влаштували веселощі у клубі на Канатній під час комендантської години. Фото: od.npu.gov.ua

Події
12 жовтня 2023 15:12

Поліцейські припинили нічні веселощі в арт-клубі на вулиці Канатній в Одесі під час комендантської години. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, під час відпрацювання вулиць Одеси в комендантську годину на Канатній правоохоронці виявили безліч молоді, яка розважалася на дискотеці. Відвідувачів було кількадесят. Веселощі одразу припинили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час огляду присутніх у закладі та його приміщень правоохоронці виявили заборонені засоби різного походження: таблетки, рідини, рослинні та порошкоподібні речовини. Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за статтею 309 Кримінального кодексу України, яким кваліфікується незаконне провадження, виготовлення, зберігання, придбання чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту та направили вилучені речові докази на експертизу.

Вказаний об'єкт раніше вже потрапляв у поле зору поліції: правоохоронці неодноразово перешкоджали торгівлі в клубі спиртними напоями після 22 години, вилучали алкоголь та притягували винних до відповідальності за порушення порядку провадження господарської діяльності за статтею 164 КУпАП. Також фіксували непоодинокі випадки правопорушень із боку неповнолітніх, які у нічний час перебували у закладі. Поліцейські проводили з дітьми профілактичні бесіди, а стосовно батьків становили адміністративні матеріали за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Поліцейські клопочуться перед владою щодо сприяння вирішенню питання про розірвання договору оренди приміщення клубу-порушника.

  • Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години фото
  • Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години фото 1
  • Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години фото 2
  • Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години фото 3

Одесити влаштували веселощі в клубі на Канатній під час комендантської години фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах