У ДТП на Харківщині загинув воїн-радіотелефоніст з Одеської області

У ДТП на Харківщині загинув воїн-радіотелефоніст з Одеської області.

У ДТП на Харківщині загинув воїн-радіотелефоніст з Одеської області. Фото: Facebook-сторінка Віталій Коліоглу

Події
15 жовтня 2023 12:12

10 жовтня в місті Чугуїв Харківської області загинув радіотелефоніст взводу спостереження, старший солдат, учасник бойових дій Віталій Коліоглу. Про це повідомив голова Ізмаїльської РВА Родіон Абашев.

"Від імені Ізмаїльської районної військової адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття сім'ї та близьким померлого захисника України. Нехай світлий спомин про Віталія назавжди залишиться у пам’яті тих, хто знав його, любив і шанував", – написав начальник РВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомило інтернет-видання "Бессарабія. UA", загиблий Герой народився у 1993 році. До лав ЗСУ він вступив задовго до повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У воїна залишилися мати та сестра. Про дату та час прощання з бійцем повідомлять пізніше.

Нагадаємо, 10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області загинув військовий із міста Южне Одеської області Сергій Дмитрієв 1987 року народження. Прощання з воїном відбудеться 16 жовтня.

Також Vgorode повідомляв про те, що 9 жовтня під час виконання бойового завдання в районі острова Козацький Херсонської області загинув 30-річний житель села Новоселівка Рахівської селищної ради Одеської області Андрій Веретюк. Із воїном попрощалися 13 жовтня.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах