Засовували голову в вбиральню і змушували роздягнутися: на Одещині школярі знущалися з хлопчика

Засовували голову в вбиральню і змушували роздягнутися: на Одещині школярі знущалися з хлопчика.

Засовували голову в вбиральню і змушували роздягнутися: на Одещині школярі знущалися з хлопчика. Фото: facebook.com/Олена Ротарі

Події
16 жовтня 2023 09:08

На Одещині учні сьомого та восьмого класів знущалися з хлопчика, засовуючи його голову в вбиральню яму і змушуючи його оголити статеві органи. Те, що відбувалося, зняли на телефон і виклали в інтернет. Розпочато кримінальне провадження. Про це повідомив директор департаменту освіти та науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

На кричущий випадок спочатку звернула увагу одеська журналістка Олена Ротарі. За її словами, інцидент стався у селі Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району півтора тижні тому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Обидва учні, які знущалися з хлопчика, є синами вчительки цієї школи, тому мама постраждалого хлопчика не стала подавати заяву в поліцію. За її словами, вона не вірить у справедливість, бо родина вчительки є заможною. Крім того, це опубліковане відео одразу видалили із соціальних мереж.

Олександр Лончак повідомив, що інцидент стався у позаурочний час, але після повідомлення усі служби виїхали до навчального закладу. Він підтвердив, що один із хлопців, який знімав знущання на телефон, насправді є сином вчительки. Його мати була шокована подією.

"За заявою директора школи та відділу освіти розпочато кримінальне провадження щодо жорстокого поводження з дітьми. У школі видано відповідні накази. Відділом освіти проводиться службова перевірка організації профілактичної роботи у закладі. Мати відмовилася писати заяву на кривдників, але це зробила директор школи. Триває слідство. Проведено засідання комісії із захисту прав дітей з цієї нагоди", – зазначив чиновник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах