Справа про заволодіння аеропортом в Одесі: ще одному фігуранту обрали запобіжний захід, а майно комплексу заарештували

Справа про заволодіння аеропортом в Одесі: ще одному фігуранту обрали запобіжний захід, а майно комплексу заарештували.

Справа про заволодіння аеропортом в Одесі: ще одному фігуранту обрали запобіжний захід, а майно комплексу заарештували. Фото: gettyimages.com/boonchai wedmakawand

Події
16 жовтня 2023 17:55

Ще одному підозрюваному у справі про заволодіння аеропортом "Одеса" та доходом від його діяльності у розмірі 2,5 мільярда гривень обрали запобіжний захід. А майно комплексу заарештували. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Так, колишнього гендиректора ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" відправили під варту з можливістю внесення застави у 12,078 мільйона гривень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім внесення застави, він зобов'язаний носити електронний браслет, не їхати з Києва без дозволу правоохоронців та прибувати на допити на першу вимогу детективів, прокурорів чи суду.

Як повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, суд заарештував майно Міжнародного аеропорту "Одеса". ВАКС наклав арешт з позбавленням права на відчуження та розпорядження майном у кримінальному провадженні щодо незаконного заволодіння майновим комплексом стратегічного об’єкту та 2,5 млрд грн доходу від його діяльності. Мова йде про будівлю старого терміналу та майно аеропорту у кількості 2 488 одиниць, корпоративні права ТОВ "Одеса Аеропорт Девелопмент", а саме на 75% прав на ТОВ «Міжнародний аеропорт "Одеса"», а також приміщення нового терміналу загальною площею 26 700 квадратних метрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах