В Одесі відремонтують дороги, які постраждали через "зернову угоду"

В Одесі відремонтують дороги, які постраждали через "зернову угоду".

В Одесі відремонтують дороги, які постраждали через "зернову угоду". Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 жовтня 2023 12:12

В Одесі планують ремонт дорожнього покриття на проспекті Добровольського (від вулиці Паустовського до вулиці Заболотного), вулиці Заболотного та вулиці Семена Палія (від Південної дороги до вулиці Заболотного). Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, на цих магістралях після початку роботи "Зернової угоди" суттєво збільшився трафік руху великовантажного транспорту. Перевезення вантажу проводилось цілодобово з порушенням температурного режиму експлуатації покриття, що призвело до його значного пошкодження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нині існуючими транспортними артеріями рухається громадський транспорт, власні автомобілі мешканців району, функціонують велосипедні доріжки, проїжджа частина яких перебуває у вкрай незадовільному стані. Це, у свою чергу, призводить до руйнування транспорту, викликає безліч нарікань та створює соціальну напругу у мешканців та гостей міста Одеси.

Проведення поточного ремонту забезпечить насамперед можливість безпечного руху громадського та легкового транспорту, а також суттєво покращить дорожню інфраструктуру найбільш густонаселеного району Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах