На Одещині 13-річна дівчина вкрала у батьків 23 тисячі доларів та поїхала з хлопцем за кордон

На Одещині 13-річна дівчина вкрала у батьків 23 тисячі доларів та поїхала з хлопцем за кордон.

На Одещині 13-річна дівчина вкрала у батьків 23 тисячі доларів та поїхала з хлопцем за кордон. Фото: od.npu.gov.ua

Події
18 жовтня 2023 15:28

Поліцейські допомогли батькам розшукати 13-річну доньку, яка втекла з дому у Білгород-Дністровському районі Одеської області та поїхала за кордон із 23 000 доларів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Неповнолітню виявили на території Молдови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

16 жовтня о 4 годині ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення від 41-річного жителя села Старокозаче про те, що його малолітня донька серед ночі втекла з дому та поїхала на авто разом зі своїм 23-річним лругом у невідомому напрямку, при цьому прихопивши заощадження батьків.

Поліцейські одразу розпочали пошуки дитини: розіслали орієнтування за її прикметами територіальним підрозділам поліції та прикордонникам, опитали знайомих, родичів та друзів зниклої дівчини, перевірили місця можливого її місцезнаходження.

Як виявилося, дитина перебувала на території сусідньої держави, куди незаконно потрапила разом зі своїм другом. Вже наступного дня, завдяки вжитим правоохоронцями заходам, неповнолітню повернули додому.

"Дівчина пояснила, що поїхала з другом до Молдови, де вони планували залишитися. А щоб мати гроші на існування в чужій країні, без дозволу взяла гроші батьків. Малолітню втікачку, яка мала при собі решту грошей у сумі 10 тисяч доларів США, поліцейські повернули батькам. Раніше сім'я у поле зору правоохоронців не потрапляла. Вирішується питання щодо складання щодо батьків адміністративних матеріалів за невиконання обов'язків з виховання дітей, що передбачено частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення", – прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах