В акаунті депутата Одеської міськради з'явилися дівчата у купальниках: що сталося

В акаунті депутата Одеської міськради з'явилися дівчата у купальниках: що сталося

В акаунті депутата Одеської міськради з'явилися дівчата у купальниках: що сталося

Події
19 жовтня 2023 12:27

На сторінці депутата Одеської міськради Ольги Квасницької розмістили фото оголених дівчат. Як виявилось, її зламали. Про це повідомила сама Ольга Квасніцька.

Здирники зламали аккаунт і вимагають гроші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Моя сторінка приватна у Facebook зламана та зламана вона була ще у червні. Досі ми не можемо врегулювати цю проблему, тому що адміністрація Facebook не відповідає. Але ми вийшли на тих, хто це зробив. Вони вимагають гроші, грошей багато хочуть і тому, що я відмовилася їм платити, вони зараз виставляють оголені фото", – розповіла депутат.

Ольга Квасніцька не впевнена, що зможе повернути себе цей обліковий запис та попросила друзів та передплатників блокувати його.



Нагадаємо, що ввечері 18 жовтня лідер гурту "Корупція" Міша Крупін провів акустичний концерт у ресторані Reef в Одесі та потрапив у скандал через свій нетверезий стан. Вже вранці він опублікував на своїй Інстаграм-сторінці заяву про можливе тимчасове припинення музичної кар'єри.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах