На Одещині через удар струмом загинув підліток: ще двоє постраждали (оновлено)

На Одещині через удар струмом загинув підліток: ще двоє постраждали.

На Одещині через удар струмом загинув підліток: ще двоє постраждали. Фото: electricalschool.info

Події
21 жовтня 2023 10:00

У селі Слобідка Подільського району на Одещині внаслідок ураження електричним струмом загинув підліток. Про це повідомляє Подільське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області.

Сьогодні, 01:10, до Служби порятунку від чергового на "103" надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога зі зняття дітей із вагона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після прибуття на місце виклику встановили, що підлітка вразило електричним струмом. Рятувальники за допомогою триколінних сходів, мотузки та ношей зняли тіло хлопця.

Внаслідок події постраждали підлітки 2006 та 2007 років народження, які у тяжкому стані потрапили до медичного закладу. Обставини події встановлюються.

Оновлено:

У Наполіції повідомили, що троє місцевих хлопців, повертаючись із парку відпочинку, проходили через вантажний парк залізниці. Двоє з них залізли на вагон і зазнали поразки струмом, внаслідок чого один із них загинув, іншого хлопця з опіками забрали до лікарні. Третій хлопець не постраждав.

Відомості про події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України із приміткою "нещасний випадок".

Нагадаємо, що на Одещині 12-річний хлопчик заліз на вагон поїзда для того, щоб зробити селфі, і отримав удар струмом. Інцидент стався на території вокзального комплексу залізничної станції "Куліндрове".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах