В Одесі засудили чоловіка, який до смерті забив матір та пішов у гості

В Одесі засудили чоловіка, який до смерті забив матір та пішов у гості.

В Одесі засудили чоловіка, який до смерті забив матір та пішов у гості. Фото: gettyimages/Aleksandr Zubkov

Події
22 жовтня 2023 08:29

В Одесі суд ухвалив обвинувальний вирок чоловікові, який побив свою матір настільки, що вона померла. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася у березні 2022 року. Зловмисник, який жив за рахунок маминої пенсії, розлютився, коли старенька відмовила йому в грошах. Озвірілий син кулаками бив матір, а після того, як пенсіонерка впала на підлогу – побив її ногами і подався до друзів. Жінка від отриманого травматичного шоку, множинних переломів ребер та внутрішнього крововиливу померла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сподіваючись відвести від себе підозру та уникнути відповідальності, правопорушник заперечував свою причетність до трагічної події та запевняв правоохоронців, що того дня залишився з ночівлею у друзів, а померлу матір виявив лише вранці і відразу повідомив про це своїй сестрі, яка викликала швидку допомогу та поліцію..

У рамках розпочатого кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз, зібрали достатньо доказів і під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури висунули фігуранту звинувачення у заподіянні навмисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто тілесного ушкодження небезпечного для життя в момент заподіяння смерті 121 Кримінального кодексу. Закінчивши досудове розслідування, слідчі направили обвинувальний акт до суду.

Суд визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах