До війни був сомельє: в Одесі відкрили меморальну дошку захиснику Ігорю Терьохину

В Одесі відкрили меморальну дошку захиснику Ігорю Терьохину.

В Одесі відкрили меморальну дошку захиснику Ігорю Терьохину. Фото: Facebook/Igor Teryokhin

Події
22 жовтня 2023 14:13

18 жовтня в Одеському національному технологічному університеті відкрили меморіальну дошку випускнику Ігорю Терьохіну, який загинув на російсько-українській війні. Про це повідомляє пресслужба 126-ї бригади, в якій служив військовий.

Ігор Терьохін навчався у вузі за спеціальністю "харчові технології вина та продуктів бродіння". Після працював сомельє та винним консультантом. Вино було справою його життя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Колеги загиблого на його похороні говорили, що Терьохін планував видати свою книгу. Цю роботу закінчила його дружина Христина та назвала її "#патронныесвязи — #алкогольныесвязи".

В Одесі відкрили меморальну дошку захиснику Ігорю Терьохину.В Одесі відкрили меморальну дошку захиснику Ігорю Терьохину. Фото: Facebook/Igor Teryokhin



Після повномасштабного вторгнення Терьохін вступив до ЗСУ, хоча раніше не мав військового досвіду і ніколи не бачив себе захисником України. Він загинув 23 січня цього року на Херсонщині.

У захисника залишилися дружина Христина та син.

"Дуже сподіваюся, що ця пожертва була не дарма. Мій чоловік боровся за світле майбутнє для всіх нас, для його сина, для наших дітей. Щоб вони могли рости у вільній країні і пишатися своєю нацією", - розповіла дружина загиблого, яка і відкрила дошку.



Відео: facebook.com/126brigadatro

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах