У Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби з'явився новий начальник

У Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби з'явився новий начальник.

У Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби з'явився новий начальник. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
22 жовтня 2023 15:14

Південне регіональне управління Держприкордонслужби очолив новий начальник – бригадний генерал Юрій Петрів. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Представив нового керівника Голову Держприкордонслужби України Сергій Дейнеко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Бригадний генерал Юрій Петрів є одним із найдосвідченіших керівників у прикордонному відомстві. Зокрема, останні п'ять років він у скрутні часи ніс службу на Сході України, також був заступником начальника Східного регіонального управління – начальником оперативно-військового управління Держприкордонслужби України. Його досвід військової служби у прикордонному відомстві та призначенням на посаду начальника Південного регіонального управління посилить охорону та оборону державного кордону у південному напрямку”, – зазначив Сергій Дейнеко.

Зазначимо, що у 2019-2022 роках Петрів очолював Луганський прикордонний загін імені Героя України полковника Євгена Пікуса.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах