На Одещині застрелився депутат

На Одещині застрелився депутат.

На Одещині застрелився депутат. Фото: zakarpattya.net.ua

Події
23 жовтня 2023 11:28

На Одещині застрелився депутат Шабовської сільської громади від "Довіряй справам" Василь Тимофєєв. Про це повідомляє " Думська ".

Так, чоловік застрелився у своєму будинку та залишив передсмертну записку. У ній він просить нікого не звинувачувати в тому, що трапилося.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тимофєєв вистрілив собі у голову зі стартового (можливо переробленого) пістолета.

За словами місцевих жителів, протягом певного часу чоловік мав проблеми з алкоголем.

Прощання з Василем Тимофеєвим відбудеться 24 жовтня о 13.00 за адресою:  село Шабо, вулиця Свердлова 31.

На Одещині застрелився депутат Шабовської сільської громади від "Довіряй справам" Василь Тимофєєв.На Одещині застрелився депутат Шабовської сільської громади від "Довіряй справам" Василь Тимофєєв. Фото: bessarabiainform.com

Нагадаємо, що раніше одеські патрульні завадили спробі самогубства у Приморському районі міста. Патрульні Сергій Ярецький та Олег Люшенко одразу вирушили на допомогу до потенційного самогубця.

На місці події інспекторів зустріла занепокоєна жінка і пояснила, що її чоловік намагається накласти на себе руки. Городянин уже встиг порізати руки і тримав ножа, спрямувавши його в живіт. Після тривалих переговорів охоронцям порядку вдалося вмовити чоловіка не робити непоправного. Поліцейські забрали в одеситів ножа та передали громадянина медикам для надання необхідної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах