В Одесі провалили конкурс із реконструкції Катерининської площі

В Одесі провалили конкурс із реконструкції Катерининської площі.

В Одесі провалили конкурс із реконструкції Катерининської площі. Фото:facebook.com/peterodua

Події
26 жовтня 2023 16:21

В Одесі проведуть новий конкурс із реконструкції простору на Катерининській площі, оскільки минулий провалився. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Загалом на конкурс потрапили шість проектів. Серед них чотири проекти, які замовляли у мерії, та два, які були зроблені на ініціативній основі. Згідно з рішенням журі, лише два проекти відповідали вимогам щодо його обсягу. Але їх також неможливо реалізовувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер потрібно провести новий архітектурний конкурс із ширшим колом професійних учасників, у тому числі із залученням міжнародних фахівців. Учасників конкурсу, які надали проектні пропозиції у повному обсязі, хочуть запросити до участі у новому конкурсі з урахуванням доопрацювання проектів.

Зазначимо, що оголосили про проведення архітектурного конкурсу на найкращу проектну пропозицію щодо реконструкції Катерининської площі 23 лютого цього року. Тоді на учасників із міського бюджету планували виділити 350 тисяч гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах