В Одесі оголосили новий тендер на ремонт лавок у Стамбульському парку на 358 тисяч

В Одесі оголосили новий тендер на ремонт лавок у Стамбульському парку на 358 тисяч.

В Одесі оголосили новий тендер на ремонт лавок у Стамбульському парку на 358 тисяч. Фото ілюстративне: facebook.com/igor.belov

Події
26 жовтня 2023 17:13

В Одеській мерії оголосили новий тендер на ремонт лавок у Стамбульському парку на 357 999 гривень. Про це стало відомо за допомогою платформи публічних закупівель "Прозорро".

З початку повномасштабного вторгнення парк закрито для відвідування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у парку мають бути відремонтовані 129 штук лав на парапеті, що складаються з чотирьох брусків довжиною 145 сантиметрів. Також ремонту підлягають дві лавки арени.

Підрядника виберуть на аукціоні 3 листопада. Ремонт мають закінчити до 20 грудня 2023 року.

Нагадаємо, що раніше чиновники з Одеської області разом із науковцями розробляють проекти щодо створення нових ландшафтних заказників на території нашого регіону. Так, планується поява ландшафтного заказника загальнодержавного значення "Озеро Кугурлуй " на площі 13 493 га. Це буде водно-болотне угіддя міжнародного значення.

Ще дбають про створення трьох заказників місцевого значення: "Чигрінська балка" на 600 гектрах у Раухівській громаді, "Схили до Лонгу" на 30,6 гектарів у Саф'янівській громаді, "Коло глею" на 45 гектарів в Овідіопольській громаді.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах