Живодер на Молдаванці ногою вдарив цуценя: що йому загрожує

Живодер на Молдаванці ногою вдарив цуценя: що йому загрожує.

Живодер на Молдаванці ногою вдарив цуценя: що йому загрожує. Фото ілюстративне: pxhere.com

Події
27 жовтня 2023 12:31

Поліцейські вручили підозру місцевому скотарю, який ногою вдарив чотиримісячне цуценя на вулиці Розумовській в Одесі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Побачивши біля житлового будинку бездомного собаку, нетверезий зловмисник так ударив його ногою з такою силою, що щеня "полетіло" на кілька метрів. Від отриманих травм у вигляді перелому кісток передпліччя правої передньої кінцівки та вибою черевної порожнини тварина вже не змогла піднятися, а чоловік просто спостерігав за його стражданнями, а потім пішов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Свідками події стали місцева дівчина та молода людина. Вони не тільки повідомили про подію в поліцію, а й віднесли тварину до ветеринарів, які прооперували цуценя. Зараз із твариною все гаразд і нещодавно у неї з'явилися дбайливі господарі.

Під час слідства поліцейські встановили особу правопорушника. Чоловік своєї провини не заперечував, але виправдовував свій вчинок алкогольним сп'янінням.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у жорстокому поводженні з твариною, що належить до хребетних, що призвело до тілесних ушкоджень, вчинених за хуліганськими мотивами. Йому загрожує обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах